När 10 familjer avvisade denna sjuka flicka, detta par steg upp för att anta henne

Liksom den gamla låten går, allt du behöver är kärlek – men vissa av oss inte får nästan nog av den kärleken, och det är ofta de som behöver som älskar mest.

Baby Olivia föddes med hiv 2014. Som ett underviktig 28-dagars spädbarn, hon var i behov av en familj och ett hem, men hon hade redan avvisats av 10 blivande adoptivfamiljer på grund av hennes hiv-status.

Men så hjärtskärande och ödesdigra som allt detta kan låta för stackars baby Olivia, hon var på väg att träffa sin sanna familj.

Olivias perfekta föräldrar väntade på henne
Damian Pighin och Ariel Vijarra i Santa Fe, Argentina, var mer än redo att lägga till sin familj. De hade varit ute efter att adoptera sedan 2011, och blev omedelbart förälskad i nyfödda Olivia.

Så fort jag såg henne kände jag att hon var en del av mitt liv, säger Ariel till media i Argentina. ”Anslutningen var omedelbar. Vi höll henne i våra armar, gav henne flaskan, och hon såg på oss med öppna ögon utan att gråta.”

Olivias nya liv
Att hitta en kärleksfull familj var livsförändrande för Olivia på så många sätt. När hennes nya föräldrar tog hem henne började Olivia svara på hennes hiv-behandling, gick upp i vikt, och några år senare är viruset enligt uppgift inte längre påvisbart i hennes blod.

Trots det stigma som drev bort de 10 andra blivande par från att anta Olivia, i verkligheten, människor som är hiv-positiva kan leva långa, friska liv utan att någonsin infektera andra förutsatt att de är på rätt behandlingsplan — precis som Olivia säkert kommer!

Hur Olivia inspirerade sina föräldrar
Även Damian och Ariel kämpade i flera år för att adoptera ett barn innan de träffade Olivia, när hon kom in i deras liv, började deras familj att växa mycket snabbare.

Bara ett år efter att Olivia kom in i deras familj adopterade Damian och Ariel en annan liten flicka vars biologiska mamma hade sett nyheten om Olivias adoption. Hon visste att Damian och Ariel var de perfekta föräldrarna för baby Victoria.

Olivia fyller fem senare den här månaden medan lillasyster Victoria fyllde fem år i februari. Deras lyckliga familj är en kraftfull lektion om att se förbi stigmas och hålla

 

Leave a comment

Din e-postadress kommer inte publiceras. Obligatoriska fält är märkta *