Miley Cyrus Split från Liam Hemsworth är en lektion om outgrowing Love

Om det är en sak Miley Cyrus och Liam Hemsworth relation kan lära oss, det är vikten av ärlighet. Ärlighet med dig själv, och mot dem omkring dig.

Att vara unapologetically trogen mot sig själv kan vara svårt, särskilt när en relation är inblandad. Själva tanken på att svika din partner kan hålla dig från att fatta ett beslut som är rätt för dig. Lägg till att rädslan för att betraktas som ”självisk” av omvärlden och väljer att följa ditt hjärta kan visa sig vara en kamp.

Cyrus och Hemsworth hade verkligen aldrig en enkel, linjär romantik. Efter mötet i 2009 på uppsättningen av The Last Song, paret var på-igen, off-again i flera år. Även efter att först ha förlovat sig 2012 kallade de det att sluta, sedan försonas 2015, och gick så småningom ner i gången i december 2018.

Tyvärr, kommer augusti 2019, paret hade separerat, mindre än ett år efter deras bröllopsdag.

Vad hände? Även om vi kanske aldrig vet hela historien, har Cyrus sedan talat länge om att omfamna personlig utveckling och lära sig att ”förändring är oundvikligt.”

Här är vad vi kan lära av Miley och Liam:
Cyrus och Hemsworth började först sin uppvaktning när de fortfarande var tonåringar – hon var 17, han 19 – så det var oundvikligt att de skulle växa, både som individer och som ett par. Tyvärr kan du inte garantera att du alltid kommer att glida i samma riktning som din partner.

Cyrus gjorde verkligen sitt bästa, dock. Som hon förklarade på Twitter, ”Jag f *** ed upp och fuskade i relationer när jag var ung, men sanningen är, när Liam och jag försonas, jag menade det, och jag var engagerad. Det finns INGA hemligheter att avslöja här.”

Ignorera inte dina skillnader
Medan de unga stjärnorna tydligt såg vikten av att ha tro, sätta i arbetet och ge sin kärlek en chans, efter ett decennium, de var tyvärr ”inte på samma sida när det gäller en massa grundläggande saker som gör en relation arbete,” en källa berättade People.

Till exempel, Hemsworth enligt uppgift ville ”slå sig ner och ha en konventionell familj inklusive barn” medan Cyrus var aldrig blyg om att uttrycka sitt ointresse för en cookie-cutter romantik. Som hon berättade Elle i 2019, ”Min relation är unik […] Det är så komplext, och modernt, och nytt att jag inte tror att vi är på en plats där folk skulle få det.”

”Jag är i en hetero relation, men jag är fortfarande mycket sexuellt attraherad av kvinnor,” tillade hon och förklarade, ”Jag gjorde en partner beslut. Detta är den person jag känner har min rygg mest. Jag passar definitivt inte in i en stereotyp hustru roll. Jag gillar inte ens det ordet.”

Även om bara ge upp är aldrig svaret, det finns ingen skam i att gå bort från en situation där du känner dig tvungen att kompromissa eller ändra ditt sanna jag på ett sätt som helt enkelt inte är givande.

Trots den ansträngning som Cyrus och Hemsworth gjorde för att hitta en medelväg och arbeta förbi sina olikheter, var deras förhållande helt enkelt inte tänkt att vara evigt – och det är okej. Den tid de delade var verkligen inte ett slöseri.

Som Cyrus förklarade på Twitter, ”Jag har sagt det förut och det är fortfarande sant, jag älskar Liam och alltid kommer.”

I slutet av dagen, beslutet att gå skilda vägar föddes inte från en plats av hat, utan snarare från den instämelse som tiden förändrar dig.

”Jag var tvungen att göra ett hälsosamt beslut för mig själv att lämna ett tidigare liv bakom,” Cyrus erkände på Twitter, och tillade, ”Jag är den friskaste och lyckligaste jag har varit på länge. Jag är stolt över att säga, jag är helt enkelt på en annan plats än där jag var när jag var yngre.” Hon utvecklade samma princip på Instagram och skrev:

Kämpa inte evolution, eftersom du aldrig kommer att vinna.

Om du växer från det, det är egentligen inte ett
Först när du slutar lyssna på röster utifrån och börjar uppmärksamma den som betyder mest – din egen – kan du göra dig fri från orättvisa påtryckningar och förväntningar.

Det är först när du bestämmer dig för att vara sann mot dig själv och din utveckling, oavsett hur svårt det kan vara, att du kan iväg på vägen till att hitta ren lycka och total uppfyllelse. Det i sin tur alltid kommer att landa dig precis där du ska vara.

 

Leave a comment

Din e-postadress kommer inte publiceras. Obligatoriska fält är märkta *