Law of Attraction: Hur letting go får du mer av vad du verkligen vill

Lagen om attraktion beskrivs bäst av detta uttalande från Albert Einstein: ”Allt är energi och det är allt som finns till det. Matcha frekvensen av den energi du vill ha och du kan inte låta bli att få den verkligheten. Det kan inte vara något annat sätt. Detta är inte filosofi. Det här är fysik.”

Lagen om attraktion lär oss att det vi tänker om och känner blir vår verklighet. Det lär oss att vi kan manifestera från både våra positiva och negativa tankar.

Konsten att släppa taget
Genom att tro att dina tankar skapar din verklighet, går ett perspektivskifte som kallas Art of Letting Go hand i hand med lagen om attraktion.

Att släppa taget är det första tecknet på förtroende; vetskapen om att du kommer att få vad du önskar och att du är värdig och förtjänar det. Nedan finns 3 kraftfulla affirmationer du kan recitera dagligen så att du enkelt kan ”släppa taget” och tillåta mer av vad du önskar.

Konsten att tillåta
Innan du går vidare till affirmationer, låt mig hjälpa dig ytterligare förstå detta begrepp. Här är en lektion som undervisas av Abraham Hicks, som innebär en penna.

Ta någon vanlig penna, utan särskilda specialfunktioner, och håll den i handen. Föreställ dig denna penna innehåller ett minne som verkligen är smärtsamt. Du kanske gick igenom en skilsmässa, eller blev utnyttjad. Du vet att detta minne har varit en bane av din existens sedan det först hände dig, och du vet att du skulle vilja att inte komma ihåg det längre. Men du verkar inte kunna ”släppa det”.

Titta på handen lindad runt den här pennan. Börja att försöka låta pennan gå och titta på hur din hand kommer att hålla den. Inte bara kommer din hand hålla hålla pennan, men det kommer att verka som din hand inte lyder instruktionerna för att släppa taget.

”Att släppa taget om det gamla är hemligheten till att manifestera nya saker i ditt liv.”

Det kan jämföras med decluttering av sinnet.

Nu ser du detta faktum: Släppa taget är hemligheten till att befria dig från smärta. ”Släppa taget” betyder att släppa vad det är som håller dig från ett hoppfullt och lyckligt liv, så att du kan hitta något bättre. Det gör ont att släppa eftersom du har investerat tid och ansträngning i vad det är du måste nu släppa. Det gör väldigt ont.

Genom att släppa taget tillåter vi förändring. Sinnet åtnjuter inte förändring; den åtnjuter komfort och förtrogenhet – men utrymmet för mer kan bara öppnas när vi släpper det som inte längre fungerar.

Tre affirmationer ton hjälpa dig att komma in i tänkesätt att släppa och släppa taget:
Jag släpper och släppa taget om tvivel och oroa sig för att jag kan locka mer överflöd i mitt liv. När jag släpper detta tvivel att locka överflöd och som jag släpper denna oro, är överflöd rusar mot mig nu.
Jag frigör energin i relationer som kändes dåliga, ensidiga, kränkande, kontrollerande, förnedrande, krävande och förödmjukande. Energin i dessa relationer har gjort så mycket skada som jag tillåter. Genom att frigöra denna energi, tillåter jag ett utrymme där nya relationer kan komma in med en ny energi.
Jag släpper och släppa mitt behov av att kontrollera andra människor eller händelser. Mitt behov av att kontrollera kontrollerar mig så jag väljer nu att låta det gå och överlämna sig till nya erfarenheter. Jag släpper och släppa mitt behov av att kontrollera familj, vänner, partners och affärsbekanta och nu acceptera varje möte som en giltig lektion.
Ser du hur släppa taget nu representerar något du faktiskt kan se fram emot, snarare än fruktan?

Precis som att hålla pennan, släppa taget är svårt, men ju snabbare du kan släppa, desto förr något bättre kommer huvudet din väg.

 

Leave a comment

Din e-postadress kommer inte publiceras. Obligatoriska fält är märkta *