Heidi Klum’s Surprise äktenskap med Tom Kaulitz tacklar rädslan för att gå vidare

När Heidi Klum och Seal ansökte om skilsmässa i januari 2012, efter sju års äktenskap, blev fansen chockade. Paret, som hade fyra barn tillsammans, verkade vara det ultimata drömparet, men när detaljer framkom om deras splittring stod det klart att det fanns ett antal sprickor i deras stiftelse.

Som Klum berättade Redbook i november 2015, ”Uppenbarligen saker och ting har förändrats, men de har inte förändrats drastiskt. [Seal] var aldrig din typiska pappa som lämnade för arbete på morgonen med sin portfölj och skulle vara hemma vid middagstid varje kväll, säger hon till tidningen, utarbeta, ”Han reste mycket. Barnen visste att det var en del av hans jobb. Jag är mamma och pappa på samma gång.”

Samma månad erkände Seal att parets årslöfte förnyelser, som alltid var en besynnerlig, over-the-top affär, hade alltid gnuggat honom på fel sätt.

”Det slags förvandlats till en cirkus som jag inte var särskilt förtjust i,” han berättade Andy Cohen på Sirius XM, och tillade, ”Eftersom jag är, som standard, jag är en ganska privat person.”

Hur Heidi Klum blev redo att gå vidare:
I stället för att svära av kärlek eller upprepa samma misstag använde Klum sin separation som en inlärningsmöjlighet och när hon var redo att säga ”jag gör” igen 2019 var saker och ting annorlunda.

Efter att tydligt ha noterat de svaga punkterna och oförenligheter i hennes förflutna, supermodellen var nu med någon mer lättsam, som inte hade något emot att vara i rampljuset och var öppen för att göra sina barn en stor del av sitt liv.

Här är hur supermodellen lärt sig från sitt förflutna för att bygga en solid framtid med sin nya beau, tyska musiker Tom Kaulitz.

Heidi Klum var först kopplad till Tom Kaulitz när hon sågs kyssa honom på America’s Got Talent som tillbaka i mars 2018. Förutom att vara domare på den showen, var Klum också värd Tysklands Next Top Model, vilket är hur hon träffade sin nu-make.

Enligt rapporter hade de en gemensam vän som arbetade på den där showen vem som introducerade dem. De gjorde snabbt sin kärlek röda mattan tjänsteman vid Cannes amfAR Gala i maj och inte slösa någon tid att lägga grunden för sin framtid.

Den här gången fann Klum sig själv i en relation som var helt annorlunda i sin lätthet och djupt rotade kompatibilitet.

Klum talade om sin kärlek i september 2018 och sa: ”Han är den snällaste, sötaste, mest omtänksamma, kärleksfulla personen. Jag känner mig så lycklig. Jag vet inte när jag var så här lycklig i mitt liv. Han är helt underbar, fortsatte hon. ”Kanske är det för att han är tysk och vi förstår varandra på ett annat sätt.”

En skillnad i ålder, inte perspektiv
Kaulitz var inte heller fazed av Klum offentliga profil och hennes kärlek till besynnerliga bashes som skulle landa honom i rampljuset. När det var dags för Klums årsst.rubrikskapande Halloweenfest, till exempel, drog han sig inte för att gå all out.

Efter att ha valt Shrek och Fiona som parets kostym, var Kaulitz den perfekta sporten som han utsattes för timmar av smink och proteser, som täckte upp hela hans ansikte. I stället för att i tysthet ogilla processen omfamnade han förvandlingen och visste hur viktigt det var för Klum.

Naturligtvis har de också sina skillnader, men de tillåter inte dem att förringa vad som är viktigt.

Deras 16-åriga åldersskillnad, för en, har varit en vanlig samtalspunkt, men som den tyska skönheten berättade InStyle, ”Jag tror inte riktigt tänka på det så mycket. Du måste bara leva ett lyckligt liv utan att oroa sig för mycket om vad folk tycker eftersom oroande bara kommer att ge dig fler rynkor.”

 

Leave a comment

Din e-postadress kommer inte publiceras. Obligatoriska fält är märkta *