7 Tecken du hittade ditt livs kallelse (och vad du ska göra om du inte har ännu)

Det verkar så lätt för vissa människor: de går i skolan och vet i fokus att välja. Sedan tar de examen och vet den exakta vägen deras karriär och liv kommer att ta. De har funnit sitt livs kallelse.

För många av oss har dock den vägen mycket mer vändningar. Vi provar en massa saker och inget känns helt rätt. Vi har svårt att hitta rätt passform, och sedan börjar vi undra om det passar är ens ute.

Sju tecken du har hittat din sanna kallelse.
1. Du skulle göra det om ingen betalade dig.

”Ett liv ringer är en som du skulle göra om ingen betalat dig. Även om man blir kallad att bli finansiär fanns det nog en tid då man tittade på börsrapporter och studerade ekonomi och ingen enkel utväg betalar en, säger Mary Joye, LMHC.

2. Du har hittat ett sätt att försörja sig på det.

Fast du skulle göra det gratis, i det här samhället kan du inte. ”När du tror på dig själv andra kommer också. Vi har spegel-neuroner. När andra ser din passion kommer de att vara glada att investera i dig eller anställa dig, säger Joye.

3. Du sätter i väg mer än fyrtio timmar i veckan.

” När du förlorar koll på timmar och arbete känns mer som uppfyllelse du har hittat din kallelse,” säger Joye.

4. Fel är bränsle.

”Misslyckande är en lärare. Misslyckande är där man lär sig läxan om vad man inte ska göra, säger Joye.

5. Du kan INTE INTE göra det!

”Om du är kallad att göra något, kommer du att göra det. Du kommer inte att sluta och du kan inte ge upp, säger Joye. Du kan ta en paus, men om det krossar ditt hjärta, gå upp och göra det igen.

6. Kamp är utövar muskeln i din kallelse.

”Om du vill vara en gitarrist, kan dina fingertoppar måste blöda medan du tränar. Förhårdnaderna kommer och smärtan var värd kampen, säger Joye. Ett ihärdigt behov av att öva är bevis på att du har hittat din sanna kallelse.

7. En genomgripande känsla av frid när du gör det du gör.

”Under allt vad du gör, förtroende och en känsla av inre veta … oavsett vad någon säger… är kärnan i en kallelse, säger Joye. Du kommer inte att fråga någons åsikt än din egen. Om någon ger dig en åsikt, kommer det inte fråga om det inte är positivt. ”Man kan inte avskräckas av andra. Det är när freden kommer, oavsett hur det ser ut för någon, välj vägen för fred. Det är inte minsta motståndets väg. Det är uthållighet!” säger Joye.

”Det är mycket lättare att veta om något är ditt kall för om det är, kommer du att känna passion för det,” säger Benson Simmonds, en energi healer öva en gammal form av energi healing liknar Reiki.

När du gör det, kommer tiden att flyga förbi och du kommer inte ens inse det. Det kommer att ge dig en djup känsla av bidrag och anslutning. Det kommer helt enkelt att ge dig glädje.

Att hitta ditt livs kall är så mycket svårare för de flesta.
”Där jag börjar med mina kunder är genom att fråga dem vad är 3-5 saker du älskade att göra när du var liten, 5, 6 eller 7 år gammal, eller vad du älskade att göra i 2: a eller 3: e klass?” säger Simmonds.

Vissa barn älskade konst, några älskade att läsa, skriva etc. ”För många av oss, vad vi älskade att göra som barn är direkt relaterat till att upptäcka vårt kall,” säger Simmonds.

Om du älskade att rita eller måla, kan ditt kall vara direkt eller indirekt relaterade till det. Det kan vara att du är tänkt att vara en konstnär, grafisk formgivare, webbdesigner, eller modedesigner. ”Jag har haft kunder som alltid gjorde kläder som återupptäckte sin passion för att vara kläddesigner. Eller någon som älskade att skriva och länge hade lämnat kvar det, säger Simmonds.

Om din sanna kallelse inte är direkt relaterad till vad du älskade att göra som barn, är nästa steg att hedra dig själv.

Börja göra åtminstone några av de saker du älskade som barn.
Varför? Eftersom det kommer att föra tillbaka glädjen i din själ!

”Genom att börja skriva eller spela fotboll eller vara ute i naturen eller rida en häst eller leka med djur, eller rita, eller journal, eller göra en myriad av saker du älskade som barn, kommer det att börja eld upp din fantasi och du kommer att återknyta kontakten med din sanna passion,” säger Simmonds. Det kommer så småningom att leda dig till din sanna kallelse.

Försök att lista ut vad som inspirerar dig.
För de flesta av oss finns det en kärnutmaning som vi har varit tvungna att övervinna. ” Vad du har haft att övervinna finns där så att du sedan kan inspirera andra att göra detsamma,” säger Simmonds.

Till exempel, för någon som har kämpat för att acceptera och älska sig själva, kan deras kallelse vara att inspirera detta i andra.

”När du upptäcker din personliga ”att inspirera” uttalande, då det kommer att öppna dig för att hitta något som gör att du kan inspirera andra genom att göra det du älskar,” säger Simmonds.

Tillåt dig själv att fråga ”om jag hade alla pengar i världen, hur skulle min drömdag se ut? Hur skulle jag vilja bidra till världen? Vad skulle jag älska att göra?”

 

Leave a comment

Din e-postadress kommer inte publiceras. Obligatoriska fält är märkta *